iDEAL

Wij zijn met Stichting iDEALnet een samenwerking aangegaan. iDEALnet is een gratis online dienst voor ouders waarmee u onder andere op een gemakkelijke en veilige manier betalen voor bijvoorbeeld de ouderbijdragen en de TSO. U heeft zo altijd op uw eigen ouderpagina een handig overzicht van uitgaven, registraties van losse dagen TSO, aanwezigheid van uw kinderen en uitgevoerde betalingen.

Voor de TSO vragen wij u de machtiging en de aankoop van een strippenkaart tijdig te activeren en voor de start van uw kind te voldoen. Wij vragen u zich eerst eenmalig te registeren. Dit is een kleine handeling.

Iedere ouder ontvangt eenmalig bij binnenkomst een brief met alle inloggegevens. Hiermee kunt u zich registreren in iDEAL.