Ouderraad

De ouderraad (OR) van de Oosthoek heeft als doel om in goede samenspraak met het team activiteiten te organiseren. Daarnaast zijn zij een stuwende kracht om ouders te betrekken in het verrichten van ondersteunende taken voor de school. Zij beheren het door de directie aan haar gedelegeerde deel van de vrijwillige ouderbijdrage. Ouders die geen lid zijn van de ouderraad, maar wel willen assisteren bij bijv. een sportdag e.d. kunnen zich altijd aanmelden bij de ouderraad of leerkracht.

De leden van de ouderraad dit schooljaar zijn:

Annemieke van der Steldt, moeder van Nick (gr 8) en Tim (gr 5/6)
Manon Buijs, moeder van Gido (gr 6/7)
Petra de Hoog, moeder van Lotte (gr 6/7)
Annie Silva, moeder van Luna (gr 8)
Kim Schneider, moeder van Anniek (gr 5/6) en Yenthe (gr 5/6)
Fatiha Assouik, moeder van Marwa (gr 6/7), Mohammedamin (gr 5/6) en Issam (gr 1/2C)
Eline Kolmeijer, moeder van Dinand (gr 8) en Ference (gr 3A)
Laura Scherpenzeel, moeder van Daan (gr 1/2B) en Niels (gr 1/2A)
Jauke van der Burg, moeder van Gwen (gr 8) en Kyan (gr 3A)
Sander van Wenen, vader van Melisse (gr 1/2C)

De OR bestaat uit een groep hele enthousiaste ouders die op een creatieve manier invulling geeft aan tal van activiteiten op school. Wij zijn o.a. betrokken bij de organisatie van de sportdag, Pasen, kerstviering, sinterklaas etc. Wij ondersteunen ook bij het koffieschenken op ouderavonden of we bieden ondersteuning aan de schoolfotograaf, heel veelzijdig dus. 6 wekelijks hebben wij een overleg op een doordeweekse avond op school waar wij uitgebreid stil staan bij de aankomende activiteiten. Ook proberen we de behoefte van de kinderen en ouders te peilen en zo nodig plannen we een extra activiteit in, als het budget dit toelaat (vrijwillige ouderbijdrage bedraagt dit schooljaar 47,50 euro). Hier kijken we zeer kritisch naar.
Wij zijn allemaal heel erg betrokken en begaan met “onze” school en wij proberen op een zeer positieve manier ons steentje bij te dragen om de school uitdagend en aantrekkelijk te houden. Wij vinden het tevens erg belangrijk om de mening van andere ouders te horen. Wij krijgen graag tips, feedback etc., laat het ons weten!!